Huzurevi Ziyareti

20 Ekim 2016 tarihinde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında bölümümüzün 3. sınıf öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Talat Aytan hocamız önderliğinde Bakırköy Belediyesi Şefkat Huzurevine ziyarette bulundu. Ziyaret boyunca huzurevi sakinleri ile çeşitli sohbetler gerçekleştiren öğrencilerimize kurumun sosyal hizmetler uzmanı, doktorları ve personelleri eşlik ederek çeşitli bilgiler verdiler. Hem öğrencilerimizi hem de huzurevi sakinlerini çok mutlu eden bugünün sonunda öğrencilerimizden Nur İpek Toprak duygularını şöyle ifade etti:" Keklerimizi, böreklerimizi yaptık ve onları ziyarete gittik. İki dünyalar tatlısı teyzeyle tanıştım. Sohbetleri çok güzeldi. Hele teyzelerden biri,  Elif'i ve beni gülmekten öldürdü. Hem biz çok mutlu olduk hem de onlar. Yine geleceğimize dair söz verdik. Bir dahaki sefere patates kızartması ve sarma götüreceğiz." Geleceğimizin mimarları olan gençlerimiz ile geçmişimizi inşa etmiş büyüklerimizin böylesine bir buluşma gerçekleştirmesi dileriz diğer tüm gençlerimize örnek teşkil eder.