Çocuk ve İlk Gençlik Edebiyatı Öğretimi

Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bayram Baş, öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Neslihan Karakuş, bölümümüz öğrencilerinden  Aslı Gün ve Volkan Karagülle’nin düzenlemiş olduğu ,’’Çocuk ve İlk Gençlik Edebiyatı Öğretimi ‘’ isimli program, 13 Mayıs 2014 tarihinde  Eğitim Fakültesi  Yunus Emre Konferans  Salonu’nda gerçekleşti.  Çocuk Vakfı Başkanı ve Yazar Mustafa Ruhi Şirin'in; temel okur - yazarlık, okuma kültürü, çocuk edebiyatı kültürü, çocuk edebiyatının medya boyutu muhtevalı konuşmasıyla başlayan program, öğrencilerimizin yazara yönelttiği sorular ile devam etti.  Programın sonunda Mustafa Ruhi Şirin’e, Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bayram Baş tarafından plaket takdim edildi.