TÜRKÇENİN İLK YILDIZLARINDAN ŞİİR DİNLETİSİ

9 Nisan Salı günü Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Türkçe Eğitimi Bölümü’nün ilk öğrencileri Yine Bir Nevbahar isimli bir şiir dinletisi düzenledi.Şiir dinletisi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesi'nde bulunan Şevket Erk Konferans Salonu'nda sunuldu.Yrd. Doç. Dr. Talat Aytan'ın önderliğinde hazırlanan dinletide sırasıyla Aslı Gün, Ünal Gök, Tevfik Vatansever, Pınar Erol, Ömer  Faruk Dağyar, Rumeysa Bilgin,Tarık Kesek, Merve Macar, Volkan Karagülle ,Aslıhan Gülgör, Şükran Esatoğlu ve Yahya Mert Yayla edebiyatımızın değerli şairlerinin şiirlerini seslendirdiler.Dinleti Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı’nın Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya Türküsü adlı şiirini seslendirmesinin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Kocabaş’ın konuşmasıyla son buldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü ilk öğrencilerinin özveriyle hazırladıkları ilk şiir dinletisi beğeniyle karşılandı.