Satranç turnuvası düzenlendi

Araştırma Vazifelisi Talha Göktentürk ve bölüm öğrencilerimizden Mehmet Adsan, Nurcihan Kabacı, Ayşenur Keskin, Elif Kılıç, Ece Kılınç ve Nur İpek Toprak'ın düzenleme faaliyetlerini üstlendiği satranç turnuvamızı tamamladık. İlk şampiyonumuz psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü birinci sınıf öğrencisi Bekir Çiftçi oldu. Seneye yapacağımız turnuvada bütün satranç severleri bekliyoruz.

Research assistant Talha Göktentürk and our students have completed our chess tournament, which Mehmet Adsan, Nurcihan Kabaci, Ayşenur Keskin, Elif Kilic, Ece Kılınç and Nur İpek Toprak undertake arranging activities. Our first champion was psychology counseling and guidance department first class student Bekir Çiftçi. We are waiting for all the chess fans in the tournament of next year.
أتممنا بطولة الشطرنج الدولية الأولى.
ننتظر جميع محبي الشطرنج في البطولة التي ستقام السنة القادمة