Yaz Okulu Sonu Mezuniyet Sınavları

Servis dersleri için tıklayınız.

Bildiğiniz üzere, Üniversitemiz Senatosu kararı ile, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulu sonunda 21 Eylül 2021 Salı Günü Çevrimiçi Mezuniyet Sınavı yapılacaktır. Öğrencilerimizin ders kayıt işlemleriyle ilgili süreçlerin devam etmesi nedeniyle OBS üzerinden başvuru alınamayacağından alınan karar uyarınca mezuniyet sınavı başvurularının aşağıda belirtildiği şekilde planlanması gerekmektedir.

Mezuniyet Sınavlarına başvuracak öğrencilerin, 17 Eylül 2021-20 Eylül 2021 (Saat 10:00’a kadar) kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına şahsen veya Bölüm Başkanlıklarının e-posta adreslerine öğrenci transkriptleri ve Mezuniyet Sınavı başvuru dilekçesi ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Programları: Bölüm Başkanlıklarınca 20 Eylül 2021 Çarşamba 17:00’de Bölüm Web Sayfalarında ilan edilecektir.

Sınav notları, sınavları yapan öğretim elemanının öğrencinin kayıtlı olduğu Dekanlığa/Bölüm Başkanlığına bildirmesi üzerine Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile işlenecektir.

İlgili duyuru Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasında ilan edilmiştir. http://www.ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2020-2021-Yaz-Okulu-Sonu-Mezuniyet-S%C4%B1navlar%C4%B1/385