Ana içeriğe atla

Türkçe Eğitimi ABD 2021-2022 Bahar Dönemi Ders Programları (Lisans ve Lisansüstü)

Tıklayınız.

NOT! Tezli yüksek lisans programına kayıtlı olup ikinci döneminde olan öğrenciler TEB5000, TEB5003, SBT5000, SBT5003 - YTT5000, YTT5003 derslerini danışman hocalarının grubundan seçmelidir. // Dönem Projesi dersleri yalnızca ikinci dönemindeki öğrenciler içindir. // Tezsiz yüksek lisans öğrencileri programda yer alan tüm dersleri seçmek zorundadır.

NOT! Lisans derlerinde "Seçmeli 1 - Meslek Bilgisi Seçmeli Dersleri" (EGT2150 Gr. 2 Eleştirel ve Analitik Düşünme, EGT2070 Gr. 3 Eğitimde Drama ve EGT2050 Gr. 3 Çocuk Psikolojisi) her sınıf seviyesinde ders programına eklenmiştir.

NOT! Lisans sekmesinde "Seçmeli 2 - Genel Kültür Seçmeli Dersleri" ve "2013-2018 Ders İntibak Listesi" mevcuttur.

NOT! Lisans derlerinin, mevcut durumdan dolayı %40'ının online yürütülmesi ders hocalarının inisiyatifine bırakılmıştır. Sınıf kapasiteleri de dikkate alınarak bazı derslerin tamamı ya da bir kısmı online olarak yürütülebilir.

NOT! Alttan alınan ve devam zorunluluğu olmayan derslerin çakışması ve seçilememesi durumunda; fakülte öğrenci işlerinden Sebile TOZAK ile iletişime geçiniz.